Partycentrum Slenkenhorst
Zaal huren
Trouwlocatie Slenkenhorst
Aankleding locatie
Locatie huren?
Zaal bij Slenkenhorst

Zakelijk

Als bedrijf zijn er diverse momenten waarop men in een ongedwongen sfeer iets zakelijks wilt regelen.

  • Bedrijfsfeesten:

Wilt u uw medewerkers verrassen op een spetterend feest? Wij organiseren feesten van klein tot groot. Van een barbecue tot een compleet themafeest is mogelijk.

  • Cursus met een grote groep:

Als er meerdere mensen tegelijk op cursus moeten, kunt u er voor kiezen om deze cursus te laten verzorgen in de Slenkenhorst. Het is mogelijk om uw cursisten te laten voorzien van koffie/thee, frisdrank, lunch en diner. Ook een hapje tussendoor is vanzelfsprekend bespreekbaar. Het bedrijf is op dat moment enkel voor uw cursisten geopend. Zij kunnen dan ook gebruik maken van de gehele zaal. Vooral bij groepsopdrachten kan elke groep een eigen plek zoeken.

Tussen de middag kan er heerlijk gewandeld worden in het naastgelegen bos. Op deze manier kan het hoofd weer lekker leeg gemaakt worden.

Het bos, parkeerterrein, terras en bijbehorend grasveld kan ook gebruikt worden bij cursusonderdelen die buiten plaats dienen te vinden.

  • Personeelsbeeenkomst (vergadering, jubileum enz.):

Een positieve mededeling wordt als extra positief beschouwd als het gemeld wordt in een prettige omgeving die losstaat van de werksfeer.  Vanzelfsprekend kan dit gevierd worden op een door u aan te geven wijze. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Helaas zijn er ook negatieve mededelingen. Door de medewerkers uit hun vertrouwde omgeving te halen zal er minder onrust ontstaan. Door de medewerkers op een goede manier te benaderen kan veel spanning voorkomen worden. Een simpel hapje, een drankje en een moment om zich uit te spreken in een fijne omgeving help om eventuele problemen in de toekomst te verkleinen.

  • Wijnflessen
  • Kleine opstelling bij Slenkenhorst
  • Vergaderlocatie Slenkenhorst
  • Congres bij Slenkenhorst

capaciteit

Hoewel de zaal een totale capaciteit heeft van 200 personen, is de zaal ook geschikt voor kleinere groepen. De zaal is op te splitsen in kleinere zalen. Hierdoor is het mogelijk om ook met kleinere gezelschappen een gezellig en intieme sfeer te creëren.

parkeren

Altijd gratis parkeren !!

Er is meer dan voldoende ruimte op het eigen terrein om te parkeren. Mocht dit onverhoopt toch niet voldoende zijn, dan is er in de directe omgeving meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vraag naar de mogelijkheden

We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen

Vraag naar de mogelijkheden