Trouwlocatie Zeewolde

Op zoek naar een geschikte trouwlocatie nabij Zeewolde? Bij Slenkenhorst vinden jullie de ideale trouwlocatie voor de bruiloft van uw dromen! Ons professionele en enthousiaste team gaat graag voor u aan de slag om deze bijzondere dag voor u te verzorgen. Of het nu gaat om een lunch, diner, feestavond of receptie. Bij Partycentrum Slenkenhorst is het allemaal mogelijk! Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

 

Unieke trouwlocatie

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis. Een gebeurtenis die om een bijzondere locatie vraagt. Het gebouw van Partycentrum Slenkenhorst heeft een rijke historie en dit is ook terug te vinden aan de staat van het pand. Het pand heeft een warme, sfeervolle sfeer. Perfect voor uw bruiloft dus. Daarnaast heeft Partycentrum Slenkenhorst genoeg capaciteit om maar liefst 200 personen te verwelkomen. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om al uw gasten te voorzien van heerlijke drankjes en hapjes! Op zoek naar dé ideale trouwlocatie nabij Zeewolde? Zoek niet verder!

Ideaal gelegen

Veel van uw gasten zullen waarschijnlijk met de auto komen. Bij Partycentrum Slenkenhorst is er genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeren is uiteraard gratis. Onze is gevestigd aan de rand van Harderwijk. Aangrenzend aan een mooi, bosrijk natuurgebied. Via de A28 en N302 is onze trouwlocatie eenvoudig te bereiken. In de buurt kunt u veel toeristische attracties vinden.

Madiwo trouwen

Bij Partycentrum Slenkenhorst spelen wij ook in op trends. Madiwo trouwen is een trend die over is gewaaid vanuit Amerika. Het houd in dat u iedere maandag, dinsdag of woensdag tegen een scherpe prijs een complete bruiloft bij Slenkenhorst kunt vieren. Bij deze keuze behouden jullie de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe het feest gevierd zal worden. Jullie kunnen er voor kiezen om 10% korting te krijgen of een romantische hotelovernachting in een bruidssuite in een prachtig nabij gelegen hotel! Deze actie is geldig bij minimaal 80 gasten, nationale feestdagen zijn uitgesloten.

meer informatie?

Wij van Partycentrum Slenkenhorst ontvangen u graag! Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Bel dan snel naar 0341-417310 of mail naar: info@slenkenhorst.nl voor een advies op maat. Partycentrum Slenkenhorst, dé ideale trouwlocatie nabij Zeewolde.