Trouwlocatie Harderwijk

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie in de buurt van, of in Harderwijk zelf? Dan bent u bij Partycentrum Slenkenhorst in Harderwijk aan het juiste adres. Met een mooie grote sfeervolle zaal is dit de ideale plek om uw huwelijk te vieren. Alles is te verwezenlijken! Wij nodigen u dan ook graag uit om de zaal een keer vrijblijvend te komen bekijken en om uw wensen te bespreken. Slenkenhorst creëert graag de perfecte trouwlocatie voor u in Harderwijk!

Trouwlocatie HarderwijkBenieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Zaal huren in Harderwijk?

Partycentrum Slenkenhorst is naast bruiloften ook geschikt als ideale feestlocatie in Harderwijk. Of het nou gaat om een receptie, lunch, diner en/of feestavond wij maken er samen met u een onvergetelijk feest van! Dus bent u op zoek naar een trouwlocatie, feestlocatie of wilt u gewoon een zaal huren in Harderwijk? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0341-417310 of mobiel op: 06-37323968. U kunt ons natuurlijk ook heel gemakkelijk een bericht sturen via onze contactpagina.

Een feest naar wens!

Bij Slenkenhorst bieden wij diverse arrangementen aan om u te voorzien van een zorgeloos en natuurlijk uiterst geslaagd feest. Zo biedt Slenkenhorst de perfecte trouwlocatie in Harderwijk maar ook als feestlocatie of om een zaal te huren in Harderwijk.

Wij voorzien u graag in al uw wensen. Heeft u specifieke ideeën of wilt u graag samen een keer gaan brainstormen om ervoor te zorgen dat Slenkenhorst uw perfecte trouwlocatie is in Harderwijk? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Kom samen langs!

Kom samen langs en laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden die er zijn om er de perfecte trouwlocatie van te maken voor uw bruiloft in Harderwijk.