Trouwlocatie Ermelo

Op zoek naar een romantische en landelijke trouwlocatie in Ermelo? Partycentrum ‘De Slenkenhorst’ bezorgt u een onvergetelijke dag. Helemaal zelf bepalen hoe u de dag indeelt? Dat is natuurlijk mogelijk! Ons enthousiaste team ondersteunt u en zorgt ervoor dat u uw trouwdag zorgeloos kunt beleven. De prachtige trouwlocatie ligt midden in de natuur. Door onze centrale ligging in Ermelo zijn we makkelijk bereikbaar voor gasten.

Trouwlocatie Ermelo

Romantische feestlocatie in Ermelo

Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag perfect verloopt. Vanaf het moment dat jullie aankomen. U bepaalt zelf hoe uw avond nabij Ermelo verloopt. Partycentrum ‘De Slenkenhorst’ biedt verschillende arrangementen aan. Als u andere wensen hebt is dat uiteraard bespreekbaar. Iets origineels toevoegen aan uw trouwdag nabij Ermelo? Verwen de gasten op een vis-traktatie vanuit de haringkar. Ook de ijsbar is een optie voor een heerlijke verfrissing. Onze trouwlocatie nabij Ermelo biedt volop mogelijkheden. Heeft u al ideeën voor uw speciale dag?

MaDiWo trouwen

De MaDiWo trouwdag geldt op alle maandagen, dinsdagen en woensdagen van het jaar. Met uitzondering van de feestdagen. Op deze dagen kunt u tegen een scherpe prijs een bruiloft vieren bij onze trouwlocatie nabij Ermelo. Hierbij bepaalt u zelf nog steeds hoe uw trouwdag eruit ziet. U kunt kiezen uit twee arrangementen: 10% korting op het totaalbedrag of een romantische hotelovernachting in de bruidssuite van een prachtig hotel. Heeft u nog eventuele toevoegingen aan dit programma? Samen bespreken we de mogelijkheden. De actie geldt bij minimaal 80 gasten. Als feestlocatie in Ermelo dragen wij graag een steentje bij aan uw bijzondere dag!

Trouwen in de natuur

Onze trouwlocatie nabij Ermelo heeft een rijke historie. Op deze locatie was eerst een recreatiepark gevestigd. Veel mensen hebben hier een heerlijke vakantie gehad. De naam ‘Slenkenhorst’ is altijd verbonden gebleven aan het gebouw. In 1998 zijn er luxe woningen gebouwd. Vanaf dat moment was de locatie een trouwlocatie. Ondertussen hebben al veel stellen hier een prachtige dag beleefd. Het park brengt een warme sfeer met zich mee.

Op zoek naar een trouwlocatie nabij Ermelo?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze trouwlocatie dichtbij Ermelo? Partycentrum ‘Slenkenhorst’ doet er alles aan uw dag onvergetelijk te maken. Het park heeft een ruime parkeergelegenheid. Ook is de omgeving van Ermelo de perfecte ligging voor gasten. Oftewel, de ideale feestlocatie in de buurt van Ermelo. Bij Slenkenhorst kunt u ook ook een zaal huren in Ermelo voor een ander feest of partij. Neem snel contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via: 0341-417310. Partycentrum ‘Slenkenhorst’: een prachtige trouwlocatie nabij Ermelo.