Trouwlocatie

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Een belangrijk onderdeel van uw trouwdag is de trouwlocatie. Bij Partycentrum Slenkenhorst rollen wij graag de rode loper voor u uit! Wij kunnen hier uw receptie, lunch/diner en/of de feestavond organiseren. We kunnen ons goed voorstellen dat u op trouwdag vooral wilt genieten van het moment. Het enthousiaste team van Slenkenhorst zal er daarom voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Op de dag zelf hoeft u maar een ding te doen: genieten!

Een trouwlocatie met alles erop en eraan

Slenkenhorst is als jaren een begrip in Harderwijk en omgeving. Ons partycentrum heeft dan ook een rijke historie. Slenkenhorst is begonnen als recreatiepark. Later zijn er prachtige luxe (recreatie)woningen gebouwd op het terrein. Toen Slenkenhorst nog een recreatiepark was, was er een kantine aanwezig. Deze kantine is inmiddels omgebouwd tot prachtige trouwlocatie. Slenkenhorst is midden in de natuur gelegen. Toch ligt onze trouwlocatie op slechts 5 minuten vanaf het centrum van Harderwijk.

Geschikt voor 200 personen!

Wanneer u gaat trouwen, wilt u dit natuurlijk vieren met vrienden en familie. Bij trouwlocatie Slenkenhorst bieden we plaats voor 200 personen! Gaat u voor een intiem feest? Het is mogelijk de zaal op te splitsen in meerdere (kleinere) zalen. Dit zorgt voor een gezellige en intieme sfeer. Uw gasten kunnen de auto kwijt op het terrein. Is er onverhoopt toch niet genoeg ruimte op het terrein? Er zijn in dat geval voldoende (gratis) parkeergelegenheden in de nabije omgeving. Het parkeren op ons terrein is volledig gratis.

MaDiWo huwelijk

Een ‘MaDiWo huwelijk’ is over komen waaien uit Amerika. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is dit een huwelijk op maandag, dinsdag of woensdag. Hierbij is het mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief een complete bruiloft te vieren. Wij bieden deze mogelijkheid ook aan bij trouwlocatie Slenkenhorst! U geniet van het voordeel, maar heeft nog steeds de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe het feest eruit komt te zien. Hierbij kunt u kiezen op 10% korting op de totaalprijs of een romantische hotelovernachting in een bruidssuite van een prachtig hotel! Deze actie geldt bij minimaal 80 gasten. Nationale feestdagen uitgesloten.

Meer informatie over onze trouwlocatie?

Wilt u meer weten over onze trouwlocatie? Neem contact met ons op.

Veelgebruikte zoektermen: