Partycentrum Slenkenhorst
Zaal huren
Trouwlocatie Slenkenhorst
Aankleding locatie
Locatie huren?
Zaal bij Slenkenhorst

Party’s

Als meerdere mensen samenkomen zien wij dit als een party.  Dit kunnen heel uiteenlopende zaken zijn. Voor al deze groepen kunnen wij de zaal beschikbaar stellen en zorgen voor gebak, hapjes, buffetten, warme en koude dranken. Er zijn ontelbare mogelijkheden om uw groep op de juiste manier te voorzien van hetgeen u wenst.  Onderaan deze pagina staan slechts enkele voorbeelden . 

Heeft u een activiteit met een groep mensen?

Mogen wij u helpen?

 

  • Feestzaal
  • Buffet bij Slenkenhorst
  • Diner Slenkenhorst
  • Catering feest

Binnen

Gourmet-avond

Heerlijk met een grote groep (personeelsavond?) ongedwongen gourmetten. Ga gerust eens ergens anders zitten, er is op elke tafel vlees, sausjes en ander lekkers voldoende. Hoeft men ook niet de hele avond naast dezelfde persoon te zitten.

 

Kaartavond

Heerlijk met een grote groep een kaartje leggen. Hapjes en drankjes erbij en de avond kan niet meer stuk.

Demonstratieavond

U wilt graag iets demonstreren aan een grote groep. Dit wilt u doen in een fijne ontspannen en professionele zetting.  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Buiten

Fietstocht/Solextocht

Heerlijk om in de prachtige omgeving van Harderwijk rond te fietsen. Heerlijk starten met een kopje koffie bij de Slenkenhorst. Tegen de middag voert de tocht langs de Slenkenhorst en kan er een heerlijk broodje op het terras gegeten worden. Een diner als afsluiting behoort tot de mogelijkheden. De solexen en fietsen kunnen eventueel gehuurd worden.

 

Auto-puzzelrit

Verzamelen op de Slenkenhorst. Verwent worden voordat er gestart wordt met de puzzeltocht. De lunch kunnen wij verzorgen door ergens langs de route de lunch uit te delen. Natuurlijk moet u deze wel verdienen bij een opdracht. De puzzeltocht laten finishen op de Slenkenhorst en tijdens een koud en warm buffet de prijzen uitreiken. 

Vraag naar de mogelijheden

We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen

Vraag naar de mogelijkheden