Partycentrum Slenkenhorst
Zaal huren
Trouwlocatie Slenkenhorst
Aankleding locatie
Locatie huren?
Zaal bij Slenkenhorst

Over Slenkenhorst

Geschiedenis

Het gebouw heeft een rijke historie. Het heeft in eerste instantie dienstgedaan als kantine van recreatiepark “Slenkenhorst”. Een park waar veel mensen een heerlijke vakantie hebben doorgebracht. Door zijn mooie ligging midden in de natuur en slechts 5 minuten van het gezellige centrum van Harderwijk was het een gewilde plek om te recreëren. De naam “Slenkenhorst” is altijd aan het gebouw verbonden gebleven.
Later is het recreatiepark gesloten voor tenten en caravans. De zwemvijver is gedempt.

Vanaf 1998 zijn er op het park prachtige luxe (recreatie)woningen gebouwd. De naam van het park is destijds veranderd in “Slenck en Horst”.
Vanaf dat moment verviel de functie van kantine, en heeft de “Slenkenhorst” zijn functie als partycentrum gekregen. Ondertussen zijn er ontelbare feesten en evenementen gevierd.

Kortom, de Slenkenhorst is een begrip in de omgeving Harderwijk.

Partycentrum Slenkenhorst
Recreatiepark Slenkenhorst
Recreatiepark in de omgeving van Harderwijk

Heden

Tegenwoordig is in het oude kantinegebouw een partycentrum gehuisvest. De naam van het oude recreatiepark wordt nog steeds gebruikt. Partycentrum “Slenkenhorst” voldoet aan alle eisen die door de hedendaagse gasten gesteld worden. Het heeft echter zijn warme uitstraling niet verloren.

Door de ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein en de ideale ligging is het een veel bezochte locatie voor feesten, partijen en busgezelschappen.

Uw gastvrouw en gastheer, Jolanda en Etienne Flos doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken.