Feestlocatie Nunspeet

Slenkenhorst is al jaren een begrip in Harderwijk en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie nabij Nunspeet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden plaats tot wel 200 personen! Ook is het mogelijk onze zaal op te splitsen in meerdere kleinere zalen. Op deze manier creëren we een gezellige en intieme sfeer. Door de prachtige ligging tussen natuur en het centrum van Harderwijk, is het de ideale feestlocatie bij Nunspeet. Onze gastvrouw en gastheer doen er bovendien alles aan om het uw gasten naar hun zin te maken!

Feestlocatie Nunspeet

Verschillende mogelijkheden voor onze feestlocatie bij Nunspeet

Bent u op zoek naar een prachtige feestlocatie nabij Nunspeet? Hopelijk denkt u dan aan de Slenkenhorst. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten gelegenheden. Zo bieden wij arrangementen voor bruiloften, zakelijke gebeurtenissen, jubilea en andere feesten.

Ieder samenkomst van meerdere mensen zien wij als een party. Voor al deze party’s stellen wij dan ook graag onze zaal beschikbaar als feestlocatie bij Nunspeet. Daarnaast bieden we graag de passende hapjes, buffetten en warme- en koude dranken. Er zijn ontelbare mogelijkheden om uw gasten te voorzien van hetgeen u wenst.

Wij verwelkomen u graag op onze feestlocatie nabij Nunspeet. Belt u vandaag nog voor een plek?

Ons bedrijf

Ons gebouw kent een rijke historie. Voorheen was het onderdeel van een recreatiepark waar het werd gebruikt als kantine. Later werd het park bebouwd met prachtige luxe (recreatie-) woningen. Vanaf dat moment verviel de functie van ons gebouw als kantine en kreeg het een nieuw leven ingeroepen als partycentrum. Inmiddels is de Slenkenhorst dan ook bekend als populaire feestlocatie bij Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en omgeving.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw feestlocatie bij Nunspeet

Bent u benieuwd naar de prijs en mogelijkheden voor het houden van een feest op onze feestlocatie nabij Nunspeet? Of wilt u onze locatie eerst eens in het echt bekijken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0) 637 323 968 of +31(0) 341 417 310. Uw e-mail kunt u richten aan info@slenkenhorst.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Harderwijk. Wij nodigen u graag, geheel vrijblijvend, uit in onze gezellige en sfeervolle zaal om de mogelijkheden voor uw feestlocatie bij Nunspeet te bespreken.