Feestlocatie Harderwijk

Op zoek naar een feestlocatie in Harderwijk? Gaan het om een bijzondere aangelegenheid met familie of om een zakelijke meeting? Dan bent u bij Slenkenhorst in Harderwijk aan het juiste adres. De omgebouwde kantine dient al sinds 1998 als partycentrum en ondertussen zijn er ontelbare feesten en evenementen gevierd. Wij zijn écht een begrip als het gaat om een feestlocatie in de omgeving Harderwijk. Komt u ook eens kijken?

Feestlocatie Harderwijk

Ongedwongen feesten!

Heeft u iets te vieren? Wij bieden voor ieder wat wils. Slenkenhorst is de feestlocatie in Harderwijk waar u ongedwongen kunt feesten. Een gezellige barbecue? Heerlijk gourmetten? De mogelijkheden zijn oneindig en we maken van uw gelegenheid altijd een onvergetelijke ervaring. Ook met een grote groep bent u aan het juiste adres. Zo kunt u uw medewerkers verrassen met een spetterend bedrijfsfeest!

Trouwen in Harderwijk

Op zoek naar de juiste locatie voor uw bruiloft? Of voor die van uw dierbare? Dan biedt Slenkenhorst de feestlocatie voor uw feest. Of de bruiloft een succes wordt hangt af van meerdere factoren, waarbij de locatie een aanzienlijke rol speelt. Dat de keuze voor een feestlocatie niet zomaar gemaakt is begrijpen wij. We nodigen u dan ook van harte uit om eens kennis te maken. Of het nu gaan om een receptie, lunch, diner of feestavond. Wij heten u graag welkom op onze feestlocatie in Harderwijk.

Wonderlijke ligging

Feestlocatie Slenkenhorst ligt op een fantastische locatie in Harderwijk. Wij zien te vinden in een bosrijk gebied aan de rand van Harderwijk. Op een steenworp afstand van de A28 en de N302. Laat u verwonderen door de prachtige omgeving vol met toeristische attracties. Bent u van plan met een busreis langs te komen? Dat is geen enkel probleem. De bus kan worden geparkeerd op de grote parkeerplaats naast de feestlocatie. Een echte aanrader!

Contact

De zaal heeft een maximale capaciteit van 200 personen, maar is ook geschikt voor kleinere groepen. De zaal is op te splitsen in meerdere, kleinere zalen. Graag nodigen wij u, geheel vrijblijvend, uit in onze gezellige en sfeervolle feestlocatie aan de Strokelweg 2-A in Harderwijk. Liever bellen of een bericht achter laten? Klik dan hier om door te gaan naar onze contactpagina.