Feestlocatie Ermelo

Geduldig zoekt u het hele internet af naar de perfecte feestlocatie bij Ermelo. Voor een fuifje met uw vrienden en familie. Voor een zakelijke of een andere bijzondere gelegenheid. Het maakt u niet waar u naartoe moet. Als de sfeer maar goed is. Dat is bij Slenkenhorst in Harderwijk zeker het geval! Op nog geen 9 minuten rijden van Ermelo is dit de ideale locatie! Reserveer vandaag nog een plek!

Feestlocatie ErmeloBenieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Een spetterend feest

Lekker ongedwongen gourmetten. Een gezellige barbecue. Een spetterend themafeest. Wanneer het een grote groep betreft, bent u al snel op zoek naar een feestlocatie in de buurt van Ermelo. Denk dan zeker eens aan de Slenkenhorst bij Harderwijk. Geniet van heerlijk vlees of dompel je onder in de muziek. Of het nu om collega’s of een grote groep vrienden gaat: op onze feestlocatie nabij Ermelo is het altijd gezellig!

Trouwen

Het belooft een bijzondere dag te worden: uw bruiloft. Natuurlijk draagt de locatie hier ontzettend veel aan bij. Bij de keuze voor een feestlocatie bij Ermelo gaat u natuurlijk niet over één dag glad ijs. Deze moet namelijk goed bij het koppel passen. Waar mogelijk willen wij u bij deze keuze verder helpen. Of het nu gaat om een receptie, lunch, diner of feestavond. Wij bieden onze feestlocatie nabij Ermelo graag ter beschikking.

Kom samen langs!

Partycentrum Slenkenhorst kent een rijke historie. Het gebouw was in eerste instantie onderdeel van een recreatiepark en werd daar als kantine gebruikt. Rond 1998 werd de focus van het park echter naar luxe (recreatie-) woningen verlegd. Het gebouw verloor zijn functie en is toentertijd omgebouwd tot partycentrum. Ideaal, want door zijn prachtige ligging – tussen natuur en het centrum van Harderwijk – is het vandaag de dag een populaire feestlocatie nabij Ermelo.