Feestlocatie

Bent u op zoek naar een feestlocatie? Dan bent u bij Partycentrum Slenkenhorst nabij Harderwijk aan het goede adres. Wij zijn dé feestlocatie voor bijzondere gelegenheden. Of het nu is voor een feestje met vrienden en familie, of een spetterend bedrijfsfeest: Slenkenhorst staat voor u klaar!

Feestlocatie Slenkenhorst

De feestlocatie van Partycentrum Slenkenhorst kent een rijke historie en is gelegen op een prachtige plek in de natuur. Door de ruime parkeergelegenheid en de ideale ligging is het een veel bezochte locatie voor feesten, partijen en busgezelschappen. Door de mooie ligging midden in de natuur en slechts 5 minuten van het gezellige centrum van Harderwijk, is onze feestlocatie een gewilde plek. Ondertussen zijn er ontelbare feesten en evenementen gevierd.

De zakelijk feestlocatie

Onze feestlocatie is ook zeer geschikt voor een bedrijfsfeest of een zakelijk meeting. Wilt u uw medewerkers verrassen met een spetterend feest? Wij organiseren bedrijfsfeesten van klein tot groot. Van een barbecue tot een compleet themafeest. Daarnaast is onze feestlocatie is ook uiterst geschikt voor een cursus, productlancering of een andere zakelijk evenement.

Binnen en buiten

Zowel binnen als buiten biedt feestlocatie Slenkenhorst meerdere mogelijkheden. Wil jij met een grote groep lekker gourmetten? Of zin om met een grote groep een kaartje te leggen? Dan kan bij ons uw avond niet meer stuk. Maar de omgeving biedt zoveel meer. Wat dacht u van een fiets- of solex tocht door de prachtige bossen van Harderwijk. Een overheerlijke lunch of diner behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Trouwen is een feest

Uw bruiloft belooft een zeer bijzondere dag te worden. Uw bruiloft wordt een succes door meerdere factoren, waarvan de locatie een belangrijk onderdeel is. Wij begrijpen dat de keuze voor een feestlocatie niet zomaar gemaakt is. Het moet passen bij jullie als koppel. Daarom adviseren wij u graag. We bespreken graag de mogelijkheden. Of het nu gaat om een receptie, lunch, diner of feestavond. Wij stellen onze trouwlocatie graag ter beschikking.

Kom in contact

Graag nodigen wij u, geheel vrijblijvend, uit in onze gezellige en sfeervolle feestlocatie aan de Strokelweg 2-A in Harderwijk. Samen kunnen we de mogelijkheden voor uw feest of evenement bespreken. Liever bellen of een bericht achter laten? Klik dan hier om door te gaan naar onze contactpagina.

Veelgebruikte zoektermen: