Partycentrum Slenkenhorst
Zaal huren
Trouwlocatie Slenkenhorst
Aankleding locatie
Locatie huren?
Zaal bij Slenkenhorst

Bruiloften

Bruiloft vieren in partycentrum “Slenkenhorst”?

Wij rollen de rode loper graag voor jullie uit!

Of het nu gaat om een receptie, lunch, diner en/of feestavond, in onze gezellige en sfeervolle zaal bepalen jullie hoe het feest gevierd zal worden.

Het enthousiaste en professionele team van Slenkenhorst staat jullie bij met raad en daad. Samen zorgen we er voor dat het jullie gasten aan niets zal ontbreken.

Na diverse gesprekken weten wij exact wat jullie wensen zijn. Het enige wat jullie als bruidspaar hoeven te doen, is genieten van jullie mooiste dag.

Graag nodigen wij jullie uit voor een geheel vrijblijvende afspraak. Samen zullen we dan de zaal bekijken en alle mogelijkheden bespreken.

Veel plezier bij de voorbereidingen.

  • Bruiloft bij Slenkenhorst
  • Salade bij trouwlocatie Slenkenhorst
  • Entree Slenkenhorst
  • Dansvloer bij Partycentrum Slenkenhorst
  • Zaal voor bruiloft huren?
  • Locatie gezocht voor bruiloft?

MaDiWo Trouwen

Een concept dat is over komen waaien uit Amerika. Dit houdt in dat jullie op iedere maandag, dinsdag of woensdag tegen een sterk gereduceerde prijs een complete bruiloft kunnen vieren. Hierbij hebben jullie nog steeds de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe het feest gevierd zal worden !!!

Jullie kunnen kiezen uit:

10 % korting

Of

Romantische hotelovernachting
in een bruidssuite van een prachtig hotel.

Deze actie geldt bij minimaal 80 gasten. Nationale feestdagen uitgesloten.


Arrangementen

Partycentrum “Slenkenhorst” biedt verschillende arrangementen aan. Van kwalitatief goed, maar betaalbaar, tot een zeer uitgebreid arrangement. Dit zowel voor een eventuele receptie, diner en/of feestavond.

De arrangementen vormen de basis om jullie wensen te verwezenlijken. Willen jullie er iets bij, of hebben jullie een andere wens? Alles is bespreekbaar.

Het is uiteindelijk jullie feest!

Voor de feestavond zijn er voordelige arrangementen met enkel hapjes en drankjes. Ook zijn er zeer uitgebreide varianten met koud en/of warmbuffet.

Goed om te vermelden, is de mogelijkheid om jullie gasten te verwennen op een heerlijke vis-traktatie vanuit de originele haringkar.  Tevens is de ijskar een optie voor een heerlijke verfrissing.

Kom samen langs en laat jullie vrijblijvend informeren.

Vraag naar de mogelijkheden

We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen

Vraag naar de mogelijkheden